Testimonials

Bedrijfsleven

"Anneloes is een vakvrouw van A tot Z en écht met hoofdletters! Zij analyseert en spiegelt haarscherp. Door haar plezierige, menselijke manier van terugkoppelen weet ze mensen in beweging te brengen. Ze heeft zichtbaar plezier in haar werk en dat komt het (eind)resultaat zeker ten goede!"
Stéphanie de Groot - Empatec NV (o.a. intervisie, talent en leiderschapsontwikkeling)

"Door samen met Anneloes te bespreken waar ik in mijn werk tegenaan loop, heb ik nu weer inzicht gekregen in wat ik kan, mag en hoe het óók kan. De fijne gesprekken hebben mij goed geholpen en ik zie de werktoekomst weer zonniger tegemoet."
Annette Feunekes - Rabobank (coaching)

"Anneloes is er als professional in geslaagd een spannende trainingsweek met een selectie én ontwikkel-karakter tot een groot succes te maken. Zij prikkelt, verbindt en beweegt mensen tot reflectie waardoor persoonlijke ontwikkeling als vanzelf ontstaat. Als mens is Anneloes gewoon ook heel leuk om mee te werken. Ze weet hard werken met een grote dosis humor te combineren."
Trijn van der Meulen - Pastiel (o.a. talentontwikkeling, procesbegeleiding en teamtrajecten)

"Ik heb Anneloes leren kennen als een zeer betrokken iemand, die in staat is om snel zaken te doorgronden en de vinger op de zere plek te leggen. Zij opereert respectvol en is tegelijkertijd duidelijk in haar opvattingen, waarbij ze de ander in zijn waarde laat. Ze is een fijn mens om mee te werken, ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking."
Jan Tukkers - Waterschap Reest en Wieden (coaching)

"Anneloes heeft mij geholpen om tot inzichten te komen die ik zelf (in dit tempo) niet zou hebben verkregen. Hierdoor is mijn ontwikkeling en zelfkennis in de afgelopen maanden enorm gestegen. Zowel zakelijk als privé! Dankjewel!"
Janneke Ananias - Rabobank (coaching, o.a. leiderschap, persoonlijke en competentie coaching)

"Ik heb de sessies als zeer plezierig ervaren. Als team hebben we ook echt een stap kunnen zetten in openheid en eerlijkheid. Dank voor je inzet en betrokkenheid bij het team."
Marijke Kramer - Noorderpoort (teamcoaching)

Sport

"Anneloes’s professionalism, knowledge, experience and passion made her a key component of our team’s success."
Chris Voth - volleybal

"She doesn’t give the right answers, but asks the right questions."
Gino Naarden - volleybal

"Dankzij Anneloes heb ik in korte tijd de sterke en zwakke punten van mijn teamgenoten kunnen ontdekken. Dit heeft ons goed geholpen in de beginfase van het worden van één team."
Annelien Alons - volleybal

"Gesprekken met Anneloes geven je een dieper inzicht in jezelf en anderen."
Tim Smit - volleybal

"Loyaliteit en integriteit kenmerken de stijl en werkwijze van Anneloes. Binnen ons team van Abiant Lycurgus heeft ze vanuit deze kernwaarden een substantiële bijdrage in de ontwikkeling van het individu alsmede het team. Ze is dat wat ze wil zien."
Arjan Taaij - hoofdcoach Abiant Lycurgus

"Vakkundig, belangstellend, meelevend en op maat voor de groep!"
Henny Woldman - hoofdcoach New Nexus Apps Lycurgus Dames 1 (2014-2015)

"Wat houdt jouw werk bij Abiant Lycurgus in?", deze vraag krijg ik regelmatig. Voor het antwoord op deze vraag verwijs ik graag naar een interview dat is verschenen in het Tijdschrift voor Begeleidingskunde. Het interview geeft een goede impressie van mijn werkzaamheden als psycholoog en mental coach. De auteur van het artikel, drs. C.J. Faber, geeft een inkijk in het jaar (2015-2016) waarin Abiant Lycurgus voor het eerst in de historie landskampioen van Nederland is geworden. Klik hier voor toegang tot het artikel.