Sport

Er zijn vier factoren die het komen tot een prestatie beïnvloeden: fysieke, technische, tactische en mentale factoren. Wanneer je tot uitzonderlijke prestaties wil komen en/of het maximale uit jezelf wilt halen, verdienen al deze factoren structureel aandacht. De mentale factor en de persoonlijke ontwikkeling van de sporter blijft echter nog te vaak onderbelicht of wordt pas actueel wanneer er (psychologische) "problemen" zijn. Ook een hecht team, een gemotiveerde sporter of een gedreven coach heeft baat bij mentale begeleiding.

Anneloes Middelkoop | Human Performance biedt o.a. ondersteuning bij het versterken en inzichtelijk krijgen van mentale factoren zoals zelfvertrouwen, motivatie, doelen stellen en bewaken, zelfreflecterend vermogen, omgaan met tegenslagen en/of wedstrijdspanning. In teams komen daar elementen als samenwerking, communicatie en leiderschap (van de coach en ook van andere teamleden) bij.

Het doel is altijd om inzicht te geven in eigen en/of elkaars kwaliteiten en valkuilen (Discover). Vanuit dit inzicht worden leerdoelen geformuleerd en start het verdere ontwikkelingstraject (Develop), om uiteindelijk te komen tot prestatieverbetering (Perform).

Haal het optimale uit jouw sportleven! Bel of mail voor een kennismakingsgesprek.