Sporter

"It's not about what you want, it's about what you are willing to do."

Ben jij een sporter die het maximale uit zichzelf wil halen en op de top van zijn kunnen wil presteren? Dan zal je in jouw trainingen werken aan de juiste Techniek, de beste Tactiek en een optimale Conditie en Fitheid. Maar train je ook elke training en elke dag jouw Mentale vaardigheden? Grote kans dat het antwoord "nee" is.
Wil je echter het maximale uit jezelf halen en presteren op cruciale momenten, dan zal je ook hier gedisciplineerd mee aan de slag moeten. Want ook dit kan je trainen.

Anneloes Middelkoop | Human Performance biedt begeleiding bij het versterken van jouw mentale weerbaarheid en vaardigheden. Door een persoonlijke profiel op te stellen met daarin jouw kwaliteiten en valkuilen weten we precies waar we ons in jouw ontwikkeltraject op kunnen richten. Jouw profiel wordt opgesteld met behulp van vragenlijsten en een gesprek. In het ontwikkeltraject gaan we met jouw vragen en praktische oefeningen aan de slag en coach ik je in jouw persoonlijke en mentale ontwikkeling Op deze manier werk je toe naar de doelstelling die je bij aanvang van het traject hebt geformuleerd. Een ontwikkeltraject duurt minimaal 3 gesprekken en maximaal 10.

Vraagstukken/hulpvragen waarmee sporters bij mij komen zijn:

  • Ik worstel al een tijdje met vragen met betrekking tot mijn eigen spel en ritme en ik kom er zelf niet uit, kan jij mij helpen?
  • Ik zit tijdens wedstrijden veel op de bank en ik merk dat mijn plezier en motivatie afneemt om elke dag naar de training te gaan.
  • Ik heb moeite met het combineren van mijn sport, studie/werk en sociale leven en het maken van keuzes hierin.
  • Wat is slim voor mij om te doen, (door)studeren of mij volledig focussen op mijn sport?
  • Ik heb last van heimwee en ik mis mijn familie en vrienden.
  • Ik wil naast mijn sport of na mijn sportcarrière gaan werken, maar wat kan ik eigenlijk nog meer goed buiten mijn sport?
  • Ik voel bij aanvang van de wedstrijd of op cruciale momenten te veel spanning. Hoe kom ik daar van af?
  • Hoe kan ik weer een goed gevoel krijgen over de wedstrijd wanneer ik een slechte actie uitvoer of niet in mijn spel zit?

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière als sporter? Bel of mail voor een kennismakingsgesprek.