Over Anneloes

Sinds 2003 ben ik werkzaam als psycholoog, vanuit mijn achtergrond in de sociale en arbeid-, organisatie- en personeelspsychologie. Hiervan werk ik 13 jaar in mijn huidige vakgebied, dat zich richt op de ontwikkeling van individuen en teams werkzaam binnen (non-)profit organisaties. Vanaf november 2012 richt ik mij vanuit mijn eigen bedrijf actief op vraagstukken waarin talentontwikkeling, vitaliteit en prestatieverbetering centraal staan. Mijn opdrachtgevers, in de sport en het bedrijfsleven, benutten mijn expertise vooral in de rollen als coach, adviseur, mentaal begeleider en/of procesbegeleider.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke, betrokken en doelgerichte aanpak. Vanuit mijn oprechte interesse in mensen, hun ontwikkeling, gedrag en beweegredenen, weet ik snel tot de kern te komen, spiegel ik en kom ik tot een advies of aanpak. Ik motiveer mensen het beste uit zichzelf te halen en help ze hun kwaliteiten te ontdekken en ontwikkelen. Ik ondersteun bij het maken van keuzes en komen tot oplossingen, waarbij eigen regie en authenticiteit centraal staan. Mijn motto is dan ook "Discover, develop en perform!".

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, zowel actief als passief. Vanaf mijn 6e tot en met mijn 28e levensjaar was ik voornamelijk op de hockeyvelden te vinden, als speelster, trainer/coach en actief commissielid. Nu beoefen ik diverse sporten om vooral fit te blijven en mezelf uit te dagen, o.a. hardlopen, tennis, mountainbiken, skiën en cardio fitness. Ook als toeschouwer geniet ik van sport, met het bijwonen van de Olympische Spelen in Londen als één van de hoogtepunten.

Daarnaast ben ik gelukkig getrouwd en genieten we samen van mooie reizen, vrienden, familie en het leven. Lekker eten en een goed glas wijn mogen ook zeker niet ontbreken en af en toe op de bank kijkend naar een netflix serie vind ik heerlijk.