Over Anneloes

Sinds 2003 ben ik werkzaam als psycholoog, vanuit mijn achtergrond in de sociale en arbeid-, organisatie- en personeelspsychologie. Hiervan werk ik 17 jaar in mijn huidige vakgebied, dat zich richt op de ontwikkeling van individuen en teams werkzaam binnen (non-)profit organisaties. In november 2012 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en focus ik mij voornamelijk op vraagstukken waarin talentontwikkeling, leiderschap, loopbaanvraagstukken en duurzame inzetbaarheid van mensen centraal staan. Mijn opdrachtgevers, in de sport en het bedrijfsleven, benutten mijn expertise vooral in de rollen als coach, adviseur, mentaal begeleider en/of procesbegeleider.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke, betrokken en doelgerichte aanpak. Vanuit mijn oprechte interesse in mensen, hun ontwikkeling, gedrag en beweegredenen, weet ik snel tot de kern te komen, spiegel ik en kom ik tot een advies of aanpak. Ik motiveer mensen het beste uit zichzelf te halen en help ze hun kwaliteiten te ontdekken en ontwikkelen. Ik ondersteun bij het maken van keuzes en komen tot oplossingen, waarbij eigen regie en authenticiteit centraal staan. Mijn motto is dan ook "Discover, develop en perform!".

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, zowel actief als passief. Vanaf mijn 6e tot en met mijn 28e levensjaar was ik voornamelijk op de hockeyvelden te vinden, als speelster, trainer/coach en actief commissielid. Nu beoefen ik diverse sporten om vooral fit te blijven en mezelf uit te dagen, o.a. hardlopen, tennis, mountainbiken, spinning en skiën. Ook als toeschouwer geniet ik van sport, met het bijwonen van de Olympische Spelen in Londen als één van de hoogtepunten.

Daarnaast nemen muziek, wandelen in de natuur en het maken van mooie reizen of korte weekend uitstapjes een belangrijk deel uit van mijn leven. Voor de ontspanning en om nieuwe dingen te ontdekken. Ook het genieten van lekker eten en een goed glas wijn in gezelschap van vrienden of familie mag zeker niet ontbreken. En af en toe op de bank kijken naar een netflix serie vind ik ook heerlijk.